Is jouw haar beschadigd? Je hebt een herstellend masker nodig dat van binnenuit repareert en versterkt van de wortels tot de puntjes. Dit is precies hoe het Keratin Hair Mask van Nanoil werkt: het meest populaire en beste masker dat rijk is aan keratine.

Nanoil heeft een nieuwe lijn producten uitgebracht: professionele masker voor dagelijkse haarverzorging. Gecreëerd door specialisten: super lichte formules om tegemoet te komen aan ieders behoeften. Het maakt niet uit welk haartype je hebt, Nanoil zal jouw haar sterker en mooier maken.

Maskers van Nanoil

Als je nog niet gehoord hebt van deze maskers, bekijk de maskers van Nanoil eens. Hoewel ze eruit zien alsof ze uit een exclusief modeblad geknipt zijn, zijn deze maskers erg aantrekkelijk geprijsd. Dit is luxe die voor elke vrouw bereikbaar is. Zo kun je zo goed mogelijk voor jouw haar zorgen. Dit is de best mogelijke manier met de kracht rechtstreeks vanuit de natuur.

 • Als je last hebt van droog haar: Algae Hair Mask van Nanoil.
 • Als je last hebt van pluizig haar: Silk Hair Mask van Nanoil.
 • Als je last hebt van zwak en dof haar: Argan Hair Mask van Nanoil.
 • Voor diepe reiniging: Charcoal & White Clay Hair Mask van Nanoil.
 • Bij beschadigd haar: Keratin Hair Mask van Nanoil.

Het beste voor beschadigd haar

Het masker van Nanoil met keratine is niet zomaar een product, dit product doet wonderen. De geweldige effecten van het Keratin Hair Mask van Nanoil zijn al na het eerste gebruik zichtbaar. Voor volledig herstel en versterking moet je misschien iets langer wachten, vooral als je geruïneerd en overbelast haar had voordat je met de behandeling begon. Je kunt er zeker van zijn dat dit het beste masker is voor beschadigd haar, het herstelt snel en succesvol dankzij de keratine.

Gebruik het keratine masker van Nanoil altijd als je droog, beschadigd, brood en splijtend haar hebt, jouw haar uitvalt of dof, ruw en zwak is en er slecht uitziet.

Hoe werkt het Keratin Hair Mask van Nanoil?

Het masker van Nanoil op dagelijkse basis gebruiken is alles wat je nodig hebt om verschil in de conditie van jouw haar te zien na een aantal keer gebruik. Het Keratin Hair Mask van Nanoil:

 • maakt het haar zichtbaar sterker, van de wortels tot de punten.
 • herstelt schade en regenereert de lokken.
 • verbetert de veerkracht en elasticiteit van het haar.
 • vermindert broosheid en uitdunnen.
 • voorkomt gespleten puntjes.
 • maakt het haar makkelijker te kammen.
 • maakt het haar glad, glanzend en verbetert de haarkleur.

Bovendien herstelt het keratine masker van Nanoil niet alleen, het maakt het haar ook beter bestand tegen beschadiging. Bij regelmatig gebruik wordt het haar beter beschermd zodat het niet zwakker wordt door de zon, hoge temperaturen of andere agressoren (en dit zijn er nogal wat). Dit is, zonder twijfel, een product dat alles doet.

Haar herstel keratine

Wat is het geheim van dit masker? Nanoil koos voor keratine, dit is een structurele eiwit van het haar. Met deze oplossing hebben ze de jackpot, dankzij de keratine in dit masker bereik je snel en langdurig resultaat. Het belangrijkste ingrediënt is gehydrolyseerde keratine, deze kleine moleculen dringen diep door in het haar en herstellen het van binnenuit. Keratine versterkt ook de buitenste haarlaag om je zo een complete behandeling te geven.

Natuurlijk is het Keratin Hair Mask van Nanoil meer dan alleen keratine. De fles bevat ook provitamine B5 (panthenol) en lichte, in water oplosbare, siliconen die het haar glad maken. De lijst ingrediënten is kort en simpel. Het Keratin Hair Mask van Nanoil is ook vegan.