Geweldige Wenkbrauwpennen – ONZE TOPKEUZES – Ontmoet De Beste Wenkbrauwpen

Sinds wenkbrauwen één van de belangrijkste onderdelen van onze make-up zijn geworden, is de ultiem verfijnde microblading-behandeling enorm populair. Echter klinkt het maken van haarachtige mini-incisies in de huid om pigment aan te kunnen brengen voor veel vrouwen niet echt aantrekkelijk. Gelukkig is er een andere, pijnloze en veel minder dure manier om #tattoobrows te krijgen. Een goede wenkbrauwpen geeft een microblading-effect, maar dan pijnloos! Welke wenkbrauwpen is het beste? Neem een kijkje naar onze topkeuzes om erachter te komen.

Hoe kies je de beste wenkbrauwpen?

Vraag je je af hoe je een goede wenkbrauwpen vindt voor nauwkeurige make-up, die dunne lijntjes tekent waarmee je echte wenkbrauwhaartjes nabootst? We hebben er precies zo eentje gevonden. We hebben de beste wenkbrauwpennen op een rij gezet op basis van de volgende kenmerken:

1. Een langhoudende formule

Een goede wenkbrauwpen moet zeer bestendig en resistent zijn tegen water, zweet en vlekken.

2. De applicator

Het puntje van een wenkbrauwpen is een belangrijk aspect. De meest populaire pennen hebben een puntje dat op een dun veertje lijkt, voor de hoogste precisie.

3. Ergonomie en gebruikscomfort

De beste wenkbrauwpen moet dun genoeg zijn om fijn in de hand te liggen. Met een te dikke en zware pen is het moeilijk om een perfect lijntje te tekenen.

4. Prijs

Zorg dat je een product kiest dat van de hoogste kwaliteit, maar ook goed geprijsd is. Beloofd: zo’n wenkbrauwpen bestaat!

5. Kleuren en tinten

Een goede wenkbrauwpen is verkrijgbaar in neutrale en verfijnde tinten die bij elke wenkbrauw- en huidskleur passen: warme én koude kleuren.

De meest aanbevolen wenkbrauwpennen – RANGLIJST. Ontmoet de beste wenkbrauwpen.

Als je op zoek bent naar een handigere en pijnloze manier om je wenkbrauwen perfect te stylen, dan is een goede wenkbrauwpen de perfecte oplossing. Dit unieke product is een innovatie wat betreft wenkbrauwmake-up! Welke wenkbrauwpen is het beste? Hoe kies je er eentje? Wij hebben het antwoord op deze vragen. Neem een kijkje naar onze topkeuzes en kies de hoogst aanbevolen wenkbrauwpen die het beste werkt voor jouw make-up.

1. Nanobrow Microblading Pen

BEOORDELING 10/10

Als je droomt van prachtig gedefinieerde wenkbrauwen, waarvan zelfs het kortste haartje perfect op z’n plek zit, dan ga je verliefd worden op de Nanobrow pen. Dit is zonder twijfel de beste wenkbrauwpen, en voor een verrassend goede prijs gezien de kwaliteit! Je kunt bijna een gedicht schrijven over hoe goed dit product de wenkbrauwen invult. Het is dus geen wonder dat deze wenkbrauwpen zoveel goede beoordelingen ontvangt en zo enthousiast wordt aanbevolen. De pen is verkrijgbaar in vijf mooie tinten, elk natuurlijk en neutraal zodat ze geschikt zijn voor elke huidskleur. De formule is watervast en de pen is superverfijnd, zodat je ultradunne lijntjes kunt tekenen. Hij ligt fijn in de hand en werkt zelfs volgens professionele make-upartiesten fantastisch. Deze wenkbrauwpen is bestendig tegen vlekken en spetters, zodat jij elke dag kunt genieten van de perfecte make-up waar je altijd van gedroomd hebt! Je kunt met zekerheid zeggen dat dit product een microblading-effect geeft aan de wenkbrauwen. Je moet ‘m gewoon uitproberen!

2. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

BEOORDELING 9/10

Volgens veel make-upartiesten is dit de beste wenkbrauwpen die Anastasia Soare zou kunnen hebben gemaakt. Dat moet ook wel, met een titel als “de wenkbrauwkoningin”. Helaas hangt er een prijskaartje aan, maar met één van de beste puntjes voor het creëren van nauwkeurige haarachtige lijntjes, weten we zeker dat je ‘m gaat waarderen. De formule van de Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen is langhoudend en ziet er mooi uit op de huid. De pen vlekt niet bij het aanbrengen. Hij is verkrijgbaar in negen tinten, dus het is niet moeilijk om er eentje te vinden die bij de kleur van jouw wenkbrauwen past. De tinten variëren van koel tot warm, hoewel de roodharigen onder ons misschien minder geluk hebben, aangezien ze vooral gericht zijn op bruine en blonde kleuren. Dit is een veelvuldig aanbevolen wenkbrauwpen die, vooral vanwege de bekende ontwerper, wereldwijd bekend is.

3. Urban Decay brow pen + waterproof pencil

BEOORDELING 8/10

Deze wenkbrauwpen van het gerenommeerde merk Urban Decay staat ook hoog in onze ranglijst. De cosmetica van UD maken indruk met hun kwaliteit. Is dat ook het geval met deze wenkbrauwpen? Kunnen we met een gerust hart zeggen dat dit de beste wenkbrauwpen is? Het is in ieder geval wel één van de meest unieke en ongewone pennen. Een aangename verrassing is dat dit product dubbelzijdig is, met een pen aan één kant en een wenkbrauwpotlood aan de andere. De tinten van de pen en het potlood sluiten bij elkaar aan, en het potlood heeft een fijn puntje, hoewel het niet de dunste verkrijgbare punt is. Het is meer voor het definiëren van de wenkbrauwlijn dan het tekenen van dunne lijntjes. Het nadeel aan dit duo is dat de pen en het potlood maar half zo groot zijn, aangezien er twee producten in dezelfde houder zitten. Deze Urban Decay wenkbrauwpen is watervast en vrij licht gepigmenteerd.

4. Tarte Big Ego DIY

BEOORDELING 7/10

Een goed product van een gerenommeerd en algeheel gerespecteerd merk: geen wonder dat dit een sterk aanbevolen wenkbrauwpen is. De pen onderscheidt zich door het  ongebruikelijke, schuine veerachtige puntje. Deze schuine punt wordt gebruikt voor het tekenen van veerachtige lijntjes om een realistisch effect van echte wenkbrauwhaartjes te creëren. Maar werkt het ook? De meningen zijn verdeeld, en het ligt natuurlijk aan jouw voorkeuren. De Tarte Big Ego wenkbrauwpen is verkrijgbaar in drie tinten en is bestand tegen water, zweet en vlekken. Het grote voordeel waar veel tevreden gebruikers blij mee zijn is dat de formule tea tree-olie en vitamine E bevat, waardoor het product verzorgend is voor de wenkbrauwen en de huid hydrateert.

5. Stila Cosmetics Stay All DayBrow Color

BEOORDELING 6/10

De Styla Cosmetics Stay All Day Brow Color wenkbrauwpen heeft een verfijnd en aangenaam dun puntje waarmee je dunne lijntjes tekent. De punt zou wel iets langer kunnen zijn voor een nauwkeurigere en vooral makkelijkere applicatie, maar toch is dit echt een prima wenkbrauwpen. Dit is het enige product op de lijst waarvan de formule verrijkt is met hydraterende honing, Aloë vera en kamille-extract. De formule is watervast en loopt niet uit gedurende de dag, wat verklaart waarom deze wenkbrauwpen algemeen wordt aangeraden

6. MAC Shape + Shade Brow Tint Pen

BEOORDELING 5/10

Nog een populaire wenkbrauwpen die bekend staat om z’n ongewone kenmerken: één kant heeft een pen om de wenkbrauwen mee in te vullen, terwijl de andere kant een satijnzacht wenkbrauwpoeder bevat. Dit zorgt ervoor dat de pen niet alleen haarachtige lijntjes kan tekenen, maar ze ook kan invullen met het poeder. De MAC wenkbrauwpen is verkrijgbaar in zeven mooie en natuurlijk uitziende tinten. Maakt deze innovatie het de beste wenkbrauwpen? Het is in ieder geval wel de meest interessante pen. Het is alleen jammer dat het poeder vrij snel opraakt. De pen kun je gelukkig wel veel langer gebruiken.

7. Benefit Precisely, My Brow

BEOORDELING 4/10

Een zeer interessante en vaak aangeraden wenkbrauwpen met een speciale micro-filler. Benefit Cosmetics heeft een fijne wenkbrauwpen ontworpen waarmee je de dekking kunt opbouwen, met een puntje dat van alle andere afwijkt: het is een drievoudige punt waarmee je in één keer 3 lijntjes trekt in plaats van één. Je moet wel weten hoe je je wenkbrauwen ermee moet invullen. Als je te hard tegen de huid duwt of even niet oplet kunnen de lijntjes in elkaar overlopen, waardoor ze één veel te dikke lijn creëren. De formule is watervast en droogt snel, dus als je een foutje maakt, is dit lastig te corrigeren. De Benefit wenkbrauwpen is verkrijgbaar in vier tinten.