Sea Buckthorn haarlak van Natura Siberica is een revolutionaire nieuwe haarlak die zowel proteïne biedt als styling op hetzelfde moment. De haarlak is rijk aan omega-3, 6 en 9, die voorzien in verschillende essentiële voedingsstoffen om het haar te kalmeren, te voeden, te herstellen en te beschermen.

De zeewaterbessenolie in de haarlak is ook gevuld met vitamine A en C, die antioxidanten zijn voor het haar. De chronische ontstekingen, schadelijke vrije radicalen en oxidatieve stress die het haar kan verzwakken, worden tegengegaan. Ook bevat de haarlak ingrediënten die helpen om het haar mooi en glanzend te houden.

Verder heeft de haarlak ingrediënten die het haar helpen verzachten en kleur te behouden. Cacaoboter, sheaboter, melkproteïnen en druivenpitolie helpen het haar te verzachten en te beschermen tegen warmte-stylers, chemische behandelingen en externe temperatuurinvloeden. Deze ingrediënten helpen ook om kleur te behouden en het haar te hydrateren.

De Sea Buckthorn haarlak biedt een geweldige styling die je haar glad, glanzend en gezond maakt. Het is ontdaan van zwavel en parabenen en bevat geen synthetische kleurstoffen. Dit betekent dat de haarlak veilig is om te gebruiken op alle haartypes, ook op gekleurd, chemisch doorweekt of getrakteerd haar. Het bevat ook aloë vera, waarvan is gebleken dat het het haar helpt beschermen tegen schade en split-ends helpen te voorkomen.

De Sea Buckthorn haarlak helpt ook om de haarstructuur te versterken, waardoor het veerkracht en elasticiteit krijgt. Het bevat ook aminolevulinezuur, dat de schubben van het haar sluit, waardoor het een verstevigende, glansverhogende werking heeft. Deze ingrediënten werken samen om het haar te versterken, waardoor het veerkrachtiger blends en levendiger wordt.

De Sea Buckthorn haarlak biedt meer dan alleen een geweldige gevoel en schittering; het biedt ook een boost aan volume en body. Omdat het ingrediënten bevat die het haar regenereren, kan het volume en body aan het haar worden toegevoegd. Ook helpen de ingrediënten om de haarstructuur te herstellen en het haar veel sterker te maken.

De Sea Buckthorn haarlak is verkrijgbaar in verschillende sterktes: mild, medium en sterk. Voor het beste resultaat, kun je het beste kiezen voor de sterkste haarlak, omdat deze het meeste volume en body zal toevoegen. Daarnaast kun je de haarlak naar je eigen wensen aanpassen door andere producten toe te voegen, zoals gel of wax, om het haar meer glans en volume te geven.

Sea Buckthorn haarlak van Natura Siberica biedt een revolutionaire nieuwe manier om je haar te stylen en te verzorgen. De ingrediënten helpen om de haarconditie te verbeteren terwijl je je haar ook voorziet van stijl en glans. Met deze haarlak heb je een geweldig product in handen waarmee je je haar goed kunt stylen en verzorgen!