Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Veel vrouwen zijn niet gelukkig met het uiterlijk van hun wenkbrauwen. Dagelijks gebruiken ze verschillende producten om hun wenkbrauwen te stylen. Het is belangrijk om de wenkbrauwen te definiëren, maar daarbij niet te overdrijven. De laatste jaren zijn de trends op het gebied van wenkbrauw make-up volledig veranderd. Sterk gedefinieerde bogen zijn vervangen door meer natuurlijke, dikkere wenkbrauwen. Hoe breng je modieuze make-up aan als onze wenkbrauwen dun en nauwelijks aanwezig zijn? Wij hebben daar een manier voor!

De Nanobrow wenkbrauwpen – onmisbaar voor mensen met dunne wenkbrauwen

Deze wenkbrauw make-up pen is een absolute “must-have” als je worstelt met dunne of lichte wenkbrauwen. Hij is altijd klaar voor gebruik – je hoeft hem niet te slijpen, zoals een potlood, en je hoeft er geen extra accessoires bij te gebruiken, zoals bijvoorbeeld bij een wenkbrauwpommade. Hij slaat niet neer op je wangen, zoals vaak met wenkbrauwpoeders gebeurt. Het is voldoende voor een volledige wenkbrauw make-up die de hele dag blijft zitten.

Met de Nanobrow pen kun je effectief eventuele gaten opvullen en asymmetrie van de wenkbrauwen corrigeren. Je kunt wat haarachtige streken aanbrengen, of alle schaarse plekken opvullen. Met deze veelzijdige wenkbrauwpen kun je verschillende wenkbrauwlooks creëren – van de subtiele no-makeup look tot gewaagde en krachtige make-up.

Nanobrow Microblading Pen

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Met de handige, dunne punt kun je het product heel precies aanbrengen. Je kunt gemakkelijk wat immitatiehaartjes aanbrengen om de gaatjes op te vullen. Zo kun je volume geven aan je wenkbrauwen en ze de gewenste vorm geven. De Nanobrow wenkbrauwpen is gemaakt om microblading te vervangen. Wat houdt dit in? Het is een oplossing voor het probleem van lichte, dunne en iele wenkbrauwen. Make-up aangebracht met deze wenkbrauwpen bootst de echte wenkbrauwhaartjes perfect na. De lijnen die ermee getrokken worden zijn niet te onderscheiden van natuurlijke wenkbrauwhaartjes.

Ga je een avondje uit, sporten of naar het strand? Ben je bang dat je make-up niet blijft zitten? Met de Nanobrow wenkbrauwpen kun je de hele dag en onder alle omstandigheden genieten van het microblading effect. De waterproof formule zorgt ervoor dat de make-up urenlang blijft zitten. Er is letterlijk nul risico dat je je wenkbrauw make-up eraf wrijft. Met deze wenkbrauwpen kun je niet alleen een gedurfde wenkbrauw look krijgen, maar ook zelfvertrouwen.

Voors:

 • natuurlijk ogend effect,
 • symmetrische wenkbrauwen,
 • opgevulde dunne plekken,
 • gedefinieerde wenkbrauwen met intense kleur,
 • bijwerken niet nodig,
 • langdurige finish
Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Wenkbrauw make-up met Nanobrow pen – effecten

Net als de microblading procedure biedt deze wenkbrauwpen een geweldige precisie en duurzaamheid. Met deze methode kun je gaten opvullen of de vorm van de wenkbrauwen volledig herstellen. Dankzij de microblading pen kun je schaarse plekken, littekens of asymmetrie van de wenkbrauwen camoufleren, en ook de verkeerde vorm ervan opnieuw definiëren.

Nanobrow wenkbrauwpen – voor wie is het bedoeld?

Wenkbrauw make-up met de Nanobrow Microblading Pen is voor jou als:

 • je spaarzame wenkbrauwen hebt die definitie missen en er volume aan wilt toevoegen,
 • je waarde hecht aan gemak en geen tijd wilt verspillen aan bijwerken,
 • je last hebt van wenkbrauwhaaruitval (bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte) en je ze elke dag moet bijtekenen,
 • je er zeker van wilt zijn dat je wenkbrauw make-up extreme temperaturen, intensieve trainingen in de sportschool of zelfs zwemmen kan overleven.
 • je van het effect van dikke maar natuurlijk ogende wenkbrauwen houdt.