wenkbrauwpotlood

Vergeet dankzij dit product rommelige, fijne en bijna onzichtbare wenkbrauwen!

Nanobrow Eyebrow Pencil is gemaakt om je te verzekeren van een grondige en langhoudende make-up, zelfs als je iele en dunne wenkbrauwen hebt. Het product benadrukt de natuurlijke schoonheid van je wenkbrauwen. Het is belangrijk ze te versterken zonder te overdrijven – je wenkbrauwen moeten passen bij de rest van je gezicht.

Ben je een professionele visagist of een totale beginner? Nanobrow Eyebrow Pencil is een product dat voor iedereen en voor elke gelegenheid perfect is. Het maakt het je gemakkelijk om je wenkbrauwlijnen te definiëren, holtes op te vullen en haarachtige lijnen aan te brengen – je mag zelf bepalen welke make-up techniek het beste bij je past! Resultaat? Expressieve, gedefinieerde wenkbrauwen voorzien van een prachtige kleur, de hele dag lang.

Nanobrow Eyebrow Pencil

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow Eyebrow Pencil – review

  • Pigmentatie: Kleuren en hun intensiteit zijn de belangrijkste aspecten waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een wenkbrauwpotlood. Het vinden van een perfecte match speelt een sleutelrol – het zorgt ervoor dat je make-up er heel natuurlijk en niet-grotesk uitziet. Nanobrow Eyebrow Pencil is verkrijgbaar in een paar universele kleuren die zowel bij koele als warme schoonheidstypes passen. De intense pigmentatie zorgt voor een efficiënt product.
  • Lead: Het automatische Nanobrow Eyebrow Pencil met ultrafijne stift en een speciaal borsteltje voor het kammen van haartjes is altijd klaar voor gebruik – je hoeft het niet zoals andere traditionele potloden te slijpen. Definieer comfortabel je wenkbrauwvorm en voeg individuele haartjes toe. Bovendien is het perfect voor het opvullen van lacunes en dunne plekjes.
  • Formule: Door de zachte, romige formule van Nanobrow Eyebrow Pencil kun je het snel en prettig aanbrengen. Het glijdt soepel over de huid (een groot pluspunt bij een gevoelige huid) en het laat een fluweelzachte afwerking achter. Het product creëert een natuurlijke make-up, maar als je zin hebt in een gedurfdere, meer natuurlijke look, druk je het potlood harder tegen de huid. Een uiterst nauwkeurig wenkbrauwpotlood met een spoolie. Het is anti-smeer en veegvast, zodat je het de hele dag niet hoeft bij te werken.

Hoe werkt Nanobrow Eyebrow Pencil?

  • Vult holtes en onregelmatigheden met kleur op en maakt wenkbrauwbogen optisch dikker.
  • Trekt dunne lijnen die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen.
  • Gelijkmatige wenkbrauwlijnen.
  • Zorgt voor wenkbrauw make-up die lang houdt en meerdere uren zonder te vlekken houdt.
  • Fluweelzachte formule delicaat voor de huid.

Nanobrow Eyebrow Pencil – online reviews

Ben je op zoek naar een goed wenkbrauwpotlood? Vergeet dan niet de online reviews te bekijken! Dit is wat ze zeggen over Nanobrow:

“Ik sta VERSTELD – ik heb dit potlood al drie keer gekocht en schrijf nu pas een recensie 😀 Voor mij is het beter dan MAC en Anastasia Beverly Hills!!!” (Nathalie, 32)

“Mijn persoonlijke favoriet! Ik denk niet dat ik nog ooit een ander neem. Het verbetert de wenkbrauwen op natuurlijke wijze, smeert niet uit en blijft de hele dag zitten” (Nadia, 39)

“Dit wenkbrauwpotlood heeft een perfecte consistentie – het blijft lang zitten, zelfs op dagen dat ik ga trainen! Mijn make-up is nooit verpest 🙂 Het voordeel is de zeer dunne stift en een spoolieborstel die zorgen voor een gemakkelijke toepassing en een fantastische make-up afwerking” (Magda, 26)

“Ik ontdekte dit wenkbrauwpotlood bij toeval en kreeg het op Black Friday (geweldige kortingen!), Het heeft een intrekbare stift aan de ene kant en een cool spoolieborsteltje aan de andere kant. De kleur past bij mijn wenkbrauwen (donkerblond). Ik heb veel andere producten van andere merken geprobeerd, maar daar was ik niet zo tevreden over. Ik blijf in de toekomst zeker die van Nanobrow kopen!” (Nicole, 41)

Nanobrow Eyebrow Pencil – waar te koop?

Het product is verkrijgbaar op www.nanobrow.nl