Nauwkeurig gedefinieerde wenkbrauwen of misschien toch natuurlijke? Jij kiest de wenkbrauw make up waar je vandaag zin in hebt! Nanobrow Lamination Gel levert binnen enkele seconden het gelamineerde wenkbrauw effect en geeft jouw wenkbrauwen moeiteloos de vorm van je dromen.

wenkbrauwgel voor gelamineerde wenkbrauwen

Waarom heb je wenkbrauwstyling gel nodig?

Wenkbrauwgel is één van de meest populaire wenkbrauwstyling producten. Het houdt de wenkbrauwharen op hun plek, geeft ze de juiste vorm, temt ze en voegt volume toe. Het aanbrengen is heel makkelijk – gebruik het wenkbrauwborsteltje om de haren lichtjes omhoog te kammen. Je kunt het aanbrengen op je natuurlijke wenkbrauwen of bovenop jouw wenkbrauw make up. Wat is de beste wenkbrauwgel?

Maak kennis met de unieke Nanobrow Lamination Gel!

De beste wenkbrauwgel? Deze dient niet alleen de kleur te verrijken en de wenkbrauwharen te temmen, maar ook de wenkbrauwen te conditioneren. Nanobrow Lamination Gel zorgt binnen enkele seconden voor een wenkbrauw lamineringseffect! Je hoeft geen fortuin uit te geven in schoonheidssalons voor een effect dat binnen een paar weken weer verdwijnt. De Nanobrow wenkbrauwgel geeft identieke resultaten zonder een bezoek aan de schoonheidsspecialist. 

Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat de wenkbrauw lamineringsbehandeling je wenkbrauwharen beschadigt, de huid irriteert of een allergische reactie veroorzaakt. Nanobrow Lamination Gel bevat gehydrogeneerde castorolie, een natuurlijk emolliënt dat de wenkbrauwen voedt en verzacht. Daarnaast beschermt het de wenkbrauwen tegen beschadiging en haaruitval. Castorolie is een eeuwenoude truc om natuurlijk geconditioneerd haar, wenkbrauwen en wimpers te krijgen.

Nanobrow Lamination Gel

Het effect?

  • Zichtbaar dikkere en donkerdere wenkbrauwen
  • Plakt en klontert niet
  • Natuurlijk gehighlighte wenkbrauwen
  • Duurzame, langhoudende wenkbrauw make up
  • Perfect geconditioneerde wenkbrauwharen, beschermd tegen beschadiging

Gekleurde of transparante Nanobrow Lamination Gel – voor wie is het?

De Nanobrow wenkbrauwgel is beschikbaar in 4 kleuren: transparant (Transparent), lichtbruin (Beige), donkerbruin (Brown) en zwart (Black). Je kunt de tint perfect afstemmen op jouw natuurlijke wenkbrauwkleur. Met Nanobrow creëer je zowel dag- als avondlooks die urenlang blijven zitten. Nanobrow Lamination Gel garandeert perfect gedefinieerde wenkbrauwen, de hele dag door, zonder ze te hoeven worden bijgewerkt. 

Nanobrow Lamination Gel – Wenkbrauwgel

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Hoe gebruik je de Lamination Gel?

Een echt wenkbrauw lamineringseffect of misschien toch zacht uitgelijnde wenkbrauwen – Nanobrow Eyebrow Gel helpt je om de wenkbrauwlooks van jouw dromen te creëren die je elke dag kunt wisselen.

Kam de haren gewoon met het wenkbrauwborsteltje, vul ze op met een wenkbrauw pommade, wenkbrauw potlood of poeder, of laat ze ‘au naturel’ en gebruik de precisie van de Lamination Gel borstel om de haren lichtjes omhoog te kammen in hun natuurlijke groeirichting en wacht totdat de gel inwerkt.

De Nanobrow Lamination Gel is de beste wenkbrauwgel voor zowel dunne en fijne wenkbrauwen als voor volle en opvallende wenkbrauwen. Het maakt subtiele wenkbrauwen zichtbaar dikker en natuurlijk donkerder. Het houdt weerbarstige haartjes in bedwang die in alle richtingen uitsteken.