Op zoek naar iets spectaculairs voor jouw wenkbrauwmake-up? De romige, watervaste en nauwkeurige Nanobrow Eyebrow Pomade is de definitie van altijd perfecte wenkbrauwen die je niet bij hoeft te werken! Vul je wenkbrauwen met kleur, geef ze de ideale vorm en teken waar nodig extra haartjes om open plekjes te camoufleren.

Waterproof wenkbrauw pomade

Nanobrow Eyebrow Pomade – de perfecte pommade voor wenkbrauwmake-up

Deze wenkbrauwpommade is uniek. Geen enkel ander product geeft dezelfde dekking, maar is tegelijkertijd zo soepel! Het is de ideale manier om mooie wenkbrauwen te creëeren waarvan elk lijntje op z’n plek zit. Ken je Nanobrow Eyebrow Pomade al? Dit is een fantastische, nauwkeurige en verstevigende pommade met een romige textuur die glans geeft, je wenkbrauwen omlijnt en ze invult met perfect gepigmenteerde kleur. Open plekjes worden gecamoufleerd en je kunt gemakkelijk extra haartjes tekenen om je wenkbrauwen zichtbaar voller te maken. Zeg maar dag tegen dunne wenkbrauwen en rommelige make-up! Met deze wenkbrauwpommade is aangename en gemakkelijke wenkbrauwstyling gegarandeerd, zonder dat je gedurende de dag hoeft bij te werken. De drie fantastische tinten geven een mooi en natuurlijk eindresultaat.

Nanobrow Eyebrow Pomade – wenkbrauwpomade

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow Eyebrow Pomade – gemaakt voor elk wenkbrauwtype!

Je zult er dol op zijn, wat voor wenkbrauwtype je ook hebt: dun en bijna onzichtbaar of juist dik en borstelig. Dit Nanobrow product is altijd de juiste keus als je geaccentueerde en expressieve wenkbrauwen wilt die bij jouw gezichtsvorm passen. Hiermee creëer je perfecte wenkbrauwmake-up met slechts één product!

Pomade wenkbrauwen

Een expressieve look of delicate make-up?

Deze pommade heeft een stevige textuur die volledige dekking en een uitgesproken look garandeerd. Je kunt ‘m echter ook gebruiken voor subtielere make-up voor dagelijks gebruik, vooral als er wat open plekjes in je wenkbrauwen zitten. Ook als je niet blij bent met de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen is het perfect – met de pommade kun je dunne, haarachtige lijntjes tekenen die je wenkbrauwen visueel accentueren.

Nanobrow Eyebrow Pomade – een ombre-effect voor je wenkbrauwen

Wist je dat Nanobrow Eyebrow Pomade het perfecte product is om een ombre-effect te creëeren op je wenkbrauwen? Je hebt maar één kleur nodig: breng wat minder pommade aan op de binnenkant van je wenkbrauwen en wat meer op de uiteinden. Voor een professioneel uitziend resultaat kun je zelfs twee verschillende tinten Nanobrow Eyebrow Pomade gebruiken (één lichtere en één donkere) en deze in het midden van de wenkbrauw mengen. De pommade is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten die elkaar goed aanvullen.

Een langhoudend effect in wenkbrauwmake-up

Als langhoudende make-up belangrijk is voor jou en je wilt dat het onder wat voor omstandigheden dan ook perfect blijft – in het zwembad, in de sportschool, etc. – dan is Nanobrow Eyebrow Pomade perfect voor jou. Het is namelijk waterproof! Dit product blijft de hele dag zitten zonder te vlekken of uit te lopen.

Nanobrow Eyebrow Pomade – eenvoudig aan te brengen, gemakkelijke make-up

Wenkbrauwmake-up hoeft niet vervelend of tijdrovend te zijn! Deze unieke pommade met een verfijnde formule helpt je om je make-up in slechts een paar minuten te doen. Hoe werkt dat? – breng een klein beetje pommade aan op een kwastje en omlijn de wenkbrauwen om ze perfect in vorm te brengen. Vervolgens vul je je wenkbrauwen in met jouw gekozen kleur. Gebruik het nauwkeurige kwastje dat je bij de set ontvangt – plat, precies en schuin.