De wenkbrauwen maken ons gezicht niet alleen zachter maar zijn ook een frame voor onze ogen. Dat is waarom het de moeite waard is om op zoek te gaan naar de juiste producten, die mooie effecten creëren zonder het te overdrijven. Maak kennis met de vier iconische wenkbrauwmascara’s, die erg populair zijn.

Wenkbrauwmascara’s stylen je wenkbrauwen in een vingerknip en houden ze op de gewenste plek. De unieke formules bieden je wenkbrauwen een elegante look zonder de haren aan elkaar te plakken, er vanuit gaand dat je een goed product kiest. Hoe kies je de beste wenkbrauwmascara? Dit zijn onze aanbevelingen!

TOP 4 WENKBRAUW STYLING MASCARA’S: ONZE KEUZES

Nummer 1

De beste wenkbrauwmascara op de markt tegenwoordig. Vul je wenkbrauwen op met een mooie, intense maar natuurlijke kleur. Hij is beschikbaar in drie kleuren: zwart, bruin en lichtbruin. Je wenkbrauwen zien er voller uit en hebben meer volume en je geeft ze een elegante maar professionele finish. Hij vormt, stylt en houdt de wenkbrauwen de hele dag in de gewenste vorm. Wat belangrijk is, is dat de formule verrijkt is met het verzorgende silica om de wenkbrauwharen te hydrateren en regenereren en ze glad en zacht te maken. Dit maakt ze met de dag makkelijker te stylen! Deze onfeilbare wenkbrauwmascara geeft jouw wenkbrauwen een spectaculaire vorm en kleur. Het product creëert visueel dikkere, nauwkeurig gestylde en geborstelde wenkbrauwen die de diepte van jouw blik uit laten komen. De fijne textuur bedekt elke wenkbrauwhaar gelijkmatig en geeft maximaal volume. De formule bevat geen klontjes en plakt de haren niet aan elkaar.. simpelweg perfect! Hij is geschikt voor zowel dikke, volle als dunne, fijne wenkbrauwen. De Nanobrow Eyebrow Mascara blijft 24 uur op de wenkbrauwen zitten. De fijne satijnen textuur maakt jouw dagelijkse make-upritueel heel comfortabel. Wil je zichtbaar gladdere wenkbrauwen die stralen? De Nanobrow Shape Mascara is hiervoor ontwikkeld. De satijnen textuur van het product blijft de hele dag op de wenkbrauwen zitten, zonder dat je ze hoeft bij te werken. Deze mascara is zijn prijs zeker waard.

Meer lezen : www.nanobrow.nl

Nummer 2

Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

Een wenkbrauwmascara met de kracht om snel jouw mooie oogkleur uit te laten springen. Couture Brow, ontwikkeld door Lloyd Simmonds, houdt de wenkbrauwen de hele dag op zijn plaats terwijl de kleur mooier wordt en ze de juiste vorm krijgen. Een natuurlijke look met extravagant effect zonder moeite? Dan kan je kiezen voor deze betrouwbare wenkbrauwmascara. De gelachtige formule en semi-matte kleuren bedekken elke wenkbrauwhaar, geven volume en fixatie. Dit product is gemaakt voor elke vrouw die snel haar look wil verbeteren. Deze wenkbrauwmascara past zich snel aan op jouw schoonheidstype. Hij biedt je uitzonderlijk gebruiksgemak, langhoudende effecten en bouwbare dekking. Een extra plus voor het trendy, glanzende 3D-effect!

Nummer 3

Benefit Cosmetics Gimme Brow+ Mini

Last van fijne wenkbrauwen? Dan ga je vanaf het eerste gebruik van deze mascara houden! Deze gekleurde wenkbrauwmascara bevat een kleine, ergonomische spoolie om je wenkbrauwen maximaal volume te geven. Ze worden prachtig gedefinieerd en gecamoufleerd met een mooie, natuurlijke kleur. De Microvezels hechten aan de huid en wenkbrauwharen en blijven urenlang zitten. De waterproof en langhoudende formule en het gebruiksgemak trekken tevreden klanten van over de hele wereld aan. Deze wenkbrauwmascara is beschikbaar in 10 kleuren zodat je er zeker één kunt vinden die bij jou past. Dit is een geweldig product voor elke vrouw die haar wenkbrauwen er voller uit wil laten zien én op zoek is naar een natuurlijk effect.

Nummer 4

Lancome Sourciles Styler Brow Mascara

Deze wenkbrauwmascara werkt geweldig als finishing touch op jouw make-up. Hij helpt je jouw wenkbrauwen te temmen en volume te geven. Deze nieuwe wenkbrauwmascara temt de wenkbrauwen, stylt ze en geeft ze een mooie vorm. De wenkbrauwmascara van Lancome camoufleert imperfecties en bedekt de wenkbrauwen met een natuurlijk ogende kleur waardoor ze er voller en verzorgd uitzien. Het enige wat je hoeft te doen, is je wenkbrauwharen in tegengestelde richting te kammen en ze daarna weer in de groeirichting te kammen. De Styler Brow Mascara werkt zelfs op de fijnste, dunne en bijna onzichtbare wenkbrauwen. Hij biedt de langdurige fixatie en definitie waar elke vrouw van droomt.