Welke wenkbrauwpommade is de beste?
Welke wenkbrauwpommade moet je kiezen?
Welke wenkbrauwpommade raad je aan?

best beoordeelde wenkbrauwpomades


Heb jij ook soortgelijke vragen en nog steeds niet de perfecte wenkbrauwpommade voor jezelf gevonden? Maak je geen zorgen. Wij zijn er voor je. We hebben een heleboel verschillende wenkbrauwpommades getest om uiteindelijk een winnaar te kiezen en je de meest verdienstelijke en warm aanbevolen wenkbrauwpommades te presenteren. Leer ze beter kennen en kies een pommade waar je dol op zult zijn!

Hoe gebruik je een wenkbrauwpommade?

Voordat je de wenkbrauwpommade aanbrengt zorg je dat je voor het borstelen van je wenkbrauwen over een goede schuine borstel en een spoolie beschikt. Sommige wenkbrauwpommades worden geleverd met een bijgeleverd borsteltje, maar elke professionele visagist zal je aanraden dat apart aan te schaffen om te investeren in topkwaliteit.

  1. Borstel met de spoolie je wenkbrauwen in opwaartse richting.
  2. Verdeel een beetje pommade op het borsteltje en definieer met korte bewegingen de onderste wenkbrauwlijn.
  3. Ga naar de bovenste wenkbrauwlijn – definieer deze, waarbij je het borsteltje licht tegen de huid drukt. De bovenste wenkbrauwlijn moet delicaat en licht geblend zijn.
  4. Vul de wenkbrauwen in: begin bij de staart, want die moet sterker geaccentueerd worden.
  5. Werk naar de binnenste wenkbrauwrand toe, waarbij de dekking afneemt – zo kun je een mooi wenkbrauwschaduweffect creëren.
  6. Borstel vervolgens door je wenkbrauwen om overtollig product te verwijderen. Klaar!

De beste wenkbrauwpommade – beauty ranglijst

# 1. NANOBROW EYEBROW POMADE – DE WINNAAR!

Hoe kies je de beste pommade? Waarom wordt deze wenkbrauwpommade zo gretig aanbevolen? Hier zijn alle antwoorden! Nanobrow Wenkbrauwpommade kwam na vele tests naar voren. Het voldeed aan alle, zelfs zeer strenge criteria. Hij is gewoon perfect! De extreem gladde en goed gepigmenteerde formule zorgt ervoor dat je de dekking kunt opbouwen zodat je alle kanten op kunt met je gewenste wenkbrauw look! Dit is de beste wenkbrauwpommade voor je dagelijkse make-up en het creëren van avondlooks – voeg gewoon een extra pigment toe om het effect te intensiveren. Wij waren in de ban van de 3 mooie tinten. Eindelijk hoef je niet meer uit tientallen tinten te kiezen en hoef je nooit meer onzeker te zijn over je keuze. Hier kun je kiezen uit 3 natuurlijk ogende tinten – dat zijn de tinten die vrouwen het vaakst kiezen: meer is er niet nodig om mooie wenkbrauwen te krijgen! De pommade heeft een geweldige formule die soepel over de huid glijdt. Zo wordt je make-up aanbrengen een waar genoegen! Bovendien kost het weinig voor zo’n topkwaliteit! Ga voor meer info naar www.nanobrow.nl

# 2. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is de beste wenkbrauwpommade voor wie een goede dekking zoekt. Het kan je zeker helpen een professionele afwerking te bereiken. De Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpommade helpt je om gedurfde avondlooks te creëren. Deze pommade is sterk gepigmenteerd zodat je gedurfde looks kunt maken met een geweldige matte afwerking. Je kunt het ook gebruiken om je wenkbrauwen te omlijnen of dunne plekken op te vullen.
De formule van Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pommade is dik en romig. Het product is verkrijgbaar in 11 mooie en natuurlijk ogende tinten. Deze waterproof wenkbrauwpommade is een goede keuze voor iedereen die langdurige dekking zoekt. Heeft het ook nadelen? Het is zeker niet de beste keus als je eerste wenkbrauwpommade, maar met een beetje oefening kun je echt indrukwekkende resultaten boeken.

# 3. TARTE FRAMEWORKER™ BROW POMADE

Tarte is een ander zeer gerespecteerd beautymerk dat behoorlijk naam heeft gemaakt als het gaat om wenkbrauw make-up producten. De wenkbrauwpommade van het merk is sterk gepigmenteerd zodat je gedurfde looks kunt creëren. Deze wenkbrauwpommade wordt van harte aanbevolen dankzij de veganistische, romige formule. Als je het aanbrengen van dit product eenmaal onder de knie hebt kun je gemakkelijk fantastische en precieze make-up creëren. De wenkbrauwpommade omlijnt, definieert en vult je wenkbrauwen onmiddellijk, of je nu dunne of dikke wenkbrauwen hebt. Bovendien blijft hij 24 uur lang zitten! De formule met babassu-olie voedt en verzorgt je wenkbrauwen.

# 4. KVD BEAUTY 24-HOUR SUPER BROW POMADE

Een product met een iets andere formule dan de andere hier genoemde. Deze wenkbrauwpommade is vederlicht en gelachtig, maar toch sterk gepigmenteerd om met een kleine hoeveelheid een langdurig werkend effect te creëren en een iets andere dekking dan gewone wenkbrauwpommades te geven. De Kat Von D wenkbrauwpommade is gemakkelijk aan te brengen en de romige-gel formule en de verscheidenheid aan beschikbare tinten maken het tot een echt uniek product. Geen wonder dat deze pommade een van de meest aanbevolen wenkbrauwpomades is. Het is geweldig als je je wenkbrauwen wilt modelleren, opvullen en stylen. Het is een interessante combinatie van pasta en gel in één formule.

# 5. WBco THE BROW POMADE

Hoewel dit niet de beste wenkbrauwpommade is, waarderen veel mensen het, vooral als ze fan zijn van gedurfde wenkbrauw looks. Make-up voor ‘s avonds? Ja, deze pommade maakt het je zeker gemakkelijker. Het aanbrengen is gemakkelijk en na een paar keer proberen heb je het zeker onder de knie. De goede pigmentatie van de WBco’s pommade zorgt ervoor dat hij lang blijft zitten terwijl hij de perfecte kleur levert om je wenkbrauwen te accentueren. De sterke pigmentatie versterkt je wenkbrauwkleur en levert gewaagde make-up effecten. Precies goed voor fans van gedurfde wenkbrauwen en de ultieme wenkbrauwdefinitie. Helaas, hoewel het een vrij vaak aanbevolen wenkbrauwpommade is, heeft het een zeer kleine inhoud van slechts 3 gram en droogt het snel uit bij onzorgvuldig gebruik.