Een serum is de beste uitvinding in de cosmetica en vitamine C is één van de meest waardevolle geschenken van de natuur. De combinatie van beide maakt een fantastische cosmetica: Nanoil. Het laat je stralen en je gezicht er vlekkeloos uitzien. Dit is het beste gezichtsserum met gestabiliseerde vitamine C!

Nanoil aanbevolen gezichtsserum met vitamine c

Nanoil Vitamin C Face Serum: recept voor een uitgerust gezicht, op elk moment!

Als het lastig lijkt om vitamine C toe te voegen aan jouw dagelijkse gezichtsverzorging, rustig aan: Nanoil bevat het beste type vitamine C op de markt verkrijgbaar! Het heet Ethyl Ascorbinezuur: een derivaat van pure vitamine C met het meest intensieve effect op de huid. Het voedt, revitaliseert en produceert snel de gewenste effecten: een jonge, egale huid in perfecte conditie. Lees meer over de voordelen van dit serum: de redenen waarom wereldwijd veel vrouwen verliefd zijn geworden op Nanoil!

5 redenen waarom het Vitamin C Face Serum van Nanoil een goede keus is

  1. Nanoil Vitamin C Serum bevat de meest stabiele en effectieve vorm van vitamine C, welke niet afbreekt voordat het de huid bereikt heeft. In plaats daarvan dringt het door tot de diepste huidlagen waardoor herstel van binnenuit gegarandeerd wordt. Ondanks de intensiteit is deze vorm van vitamine C ook geschikt voor de gevoelige en couperose huid.
  2. Het is een veelzijdig product die pigmentvlekken minder zichtbaar maakt, SPF producten verbetert, de huid elastischer en egaler maakt, fijne lijntjes minder zichtbaar maakt en helpt zorgen voor de huid met acné. Daarnaast wordt het gezicht helderder en gaat het glanzen.
  3. Het Vitamin C Serum van Nanoil krijgt alleen positieve reviews, staat bovenaan in rankings en wordt aanbevolen door professionals. Vrouwen houden ervan vanwege de geweldige resultaten, de goede prijs en de fles die lang meegaat.
  4. Het Nanoil Vitamin C serum is een ultralicht serum. Het wordt volledig geabsorbeerd en laat geen waas achter. Daarnaast is het geschikt voor alle huidtypen: droog, gezond, gecombineerd, vet en gevoelig voor acné.
  5. De vitamine C krijgt een boost door het Punarnava Wortelextract: een krachtige antioxidant die vrije radicalen tegengaat en de celvernieuwing verbetert. Het is rijk aan flavonoïden en fytosterolen die de teint beschermen en herstellen. Het extract van deze Ayurvedische plant vermindert de synthese van melanine om de huid te egaliseren. Het vormt een perfecte match met vitamine C.

Favoriete gezichtsserum met vitamine C Nanoil

Hoe gebruik je het gezichtsserum met vitamine C van Nanoil?

Het gebruik is snel en eenvoudig. Breng het serum op het gezicht aan na het reinigen en gebruik van een toner. Het wordt heel snel geabsorbeerd. Je kunt het eenmaal per dag gebruiken, of zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Gebruik je vingertoppen of een jade roller (of elke andere gezichtsroller voor massage). Door het gezicht zacht te masseren stimuleer je de bloedsomloop en verbeter je het herstel van de huid. Daarnaast is het heel ontspannend voor je huid.

Het Nanoil Vitamin C Face Serum is online verkrijgbaar. Bekijk hem op [www.nanoil.nl].