Tegenwoordig heeft de schoonheidsmarkt een extreem hoog niveau. Vrouwen hebben toegang tot verschillende oplossingen die hun look compleet kunnen transformeren. Eén van de producten die de moeite waard zijn om aandacht te geven zijn cluster wimpers: de DIY Eyelash Extensions van Nanolash!

DIY WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN

Wat zijn DIY manieren om wimpers dikker te maken?

Wimpers zijn één van de belangrijkste delen van de ogen. Vrouwen hebben er vaak de meeste problemen mee. Natuurlijke wimpers kunnen:

  • Zwak zijn, voornamelijk door jarenlang behandelingen;
  • Kort zijn, door erfelijke factoren;
  • Niet krullen, door erfelijke factoren;
  • Licht en nauwelijks zichtbaar zijn.

Geen wonder dat vrouwen zoveel mogelijkheden aangrijpen om de conditie van hun wimpers te verbeteren. Wat zijn nou de beste manieren om wimpers dikker te maken?

De juiste wimpermascara

Mascara is een schoonheidsproduct dat ontwikkeld is om het effect van nepwimpers na te bootsen. In winkels vind je mascara’s die de wimpers dikker of langer maken. Helaas zijn de effecten die je met mascara bereikt vaak niet voldoende om tevreden te zijn. Ook verdwijnt het hele effect ‘s avonds als je de make-up verwijderd hebt.

Wimpers op strip

Dit is ook een populaire methode voor meer volume. De effecten zijn echter tijdelijk en het kan lastig zijn om de strips aan te brengen. Ze vallen er vaak af op momenten dat je dat niet verwacht.

Semipermanente wimper styling

Een populaire schoonheidsbehandeling voor vrouwen. In 2-3 uur creëert een schoonheidsspecialist een look die gemiddeld 3-4 weken blijft zitten. Helaas heeft deze methode een negatieve impact op de conditie van de wimpers en kan de behandeling de wimpers verzwakken.

diy wimperextensions nanolash

DIY Lash Extensions van Nanolash

Cluster wimpers van Nanolash (DIY Eyelash Extensions) zijn nieuw op het gebied van wimper styling. De doos bevat 36 cluster wimpers voor DIY gebruik. Ze zijn verdeeld in 3 lengtes en 8 verschillende stylen. Deze cluster wimpers kunnen binnen 10 minuten worden aangebracht en blijven tot 5 dagen lang zitten. Dit baanbrekende product verdient zeker meer aandacht!

Hoe gebruik je DIY Lash Extensions?

Zoals al benoemd zitten de DIY Lash Extensions van Nanolash in een losse doos. Je kunt echter ook een complete kit voor wimper extensions bestellen. De kit bevat ook:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash remover
  • Wimper applicator
  • Nanolash sealer

Het aanbrengen van deze cluster wimpers is extreem eenvoudig. Je hoeft geen ervaring te hebben met nepwimpers. Het enige wat je hoeft te doen is het aanbrengen van een dunne laag bonder en te wachten tot deze plakkerig wordt. Daarna breng je de clusters aan en creëer je elke look. Coat de look met de sealer.

Binnen 10 minuten creëer je een delicate look, of juist Russian Volume wimpers. Dit is het enige wat nodig is om de look van je dromen te creëren!

BRENG DE DIY WIMPERS AAN IN 4 STAPPEN

DIY Lash Extensions: samenvatting

De lichtgewicht cluster wimpers (DIY Lash Extensions) van Nanolash zorgen ervoor dat je snel en makkelijk thuis wimpers extensions aanbrengt. Het duurt slechts 10 minuten om elke stijl te creëren, welke tot 5 dagen lang blijft zitten.

De clusters voor DIY thuis gebruik overbelasten de natuurlijke wimpers niet en kunnen ook gebruikt worden op gevoelige ogen. Ze zijn zacht en bootsen natuurlijke wimpers perfect na.

De DIY Eyelash Extensions zitten op een flexibele zwarte strip om de verbindingslijn te verstoppen. Hierdoor heb je geen problemen met het gebruik, zelfs niet als je het voor het eerst doet.

Cluster wimpers voor thuis gebruik van Nanolash zijn echt een premium product. Je creëert spectaculaire effecten binnen een ongelooflijk korte tijd. Ze zijn de perfecte nepwimpers voor bruiloften, werk en spontane fotoshoots.