Heb je besloten je wenkbrauwen thuis te lamineren of ben je een professional die op zoek is naar perfecte behandelingen voor je schoonheidssalon? In beide gevallen is de Nanobrow Lamination Kit een betrouwbare methode voor het langdurig stylen van je wenkbrauwen.

Langhoudende wenkbrauwlift en -lamineerset nanobrow

Wat is wenkbrauwen lamineren?

Wenkbrauwen lamineren is een semi-permanente schoonheidsbehandeling die bedoeld is om wenkbrauwen voor ongeveer 6 weken te vormen. Dankzij deze behandeling krijg je perfect geborstelde, gelijkmatig gemodelleerde en volumineuze wenkbrauwen. Tijdens het lamineren wordt thioglycolzuur (een ingrediënt dat het haar steil maakt, waardoor het bovendien dikker wordt en vorm krijgt) op de wenkbrauwen aangebracht. De effecten van het lamineren blijven tot twee maanden na de behandeling zichtbaar. Het mooiste is dat een wenkbrauw liftbehandeling tegenwoordig niet meer per se in een schoonheidssalon hoeft te worden uitgevoerd. Met een goede wenkbrauw lamineerset kun je je wenkbrauwen gemakkelijker zelf stylen. Zo kun je wekenlang genieten van perfect gevormde en onberispelijk uitziende wenkbrauwen, waar je geen make-up op hoeft te doen…tenzij je dat wilt natuurlijk! De sleutel is om een goede wenkbrauw lamineerset te kiezen, zoals de Nanobrow Lamination Kit.

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – een complete set voor het lamineren van wenkbrauwen, thuis of in een salon. Ga naar nanobrow.nl en bekijk de voordelen

Wat zijn de voordelen van DIY wenkbrauw lamineren met Nanobrow Lamination Kit?

Naast de voldoening die je krijgt van het besparen van geld? Ook gemak en comfort! Voortaan hoef je geen afspraken met een schoonheidsspecialiste meer te maken om je wenkbrauwen te stylen. Je verliest ook geen tijd meer met reizen of in de stoel van de salon zitten: thuis zelf je wenkbrauwen lamineren met de Nanobrow Lamination Kit duurt slechts 20 minuten! De effecten blijven ongeveer 6 weken zichtbaar en de set is voldoende voor 10 behandelingen. Bovendien is deze wenkbrauw lamineerset uiterst eenvoudig in gebruik. Alle flesjes zijn genummerd, zodat je precies weet wat de volgende stap is als je thuis je wenkbrauwen lamineert. De wenkbrauw liftset van de Nanobrow kan zelfs de dunste wenkbrauwen temmen! Deze set geeft je de ultieme precisie tijdens de behandeling.

Het lamineren van de wenkbrauwen is een geweldige behandeling voor iedereen die:

 • dikke wenkbrauwen heeft die moeilijk te managen zijn
 • droomt van perfect gemodelleerde wenkbrauwen die er van ‘s morgens tot ‘s avonds onberispelijk uitzien
 • houdt van de natuurlijke wenkbrauw look maar niet van het aanbrengen van wenkbrauwmake-up
 • de nieuwste wenkbrauwtrends waardeert
 • wekenlang niet na wil denken over het stylen van de wenkbrauwen
 • zichzelf graag verwent
 • volledige controle wil hebben over het stylingproces en het uiterlijk van de wenkbrauwen.

Hoe lamineeer je thuis je wenkbrauwen? Het is heel eenvoudig. Kijk zelf maar:

 1. Zet de Nanobrow wenkbrauw lamineerset, schone en stofvrije wattenschijfjes, een beetje water en een olievrije make-up remover klaar.
 2. Maak je wenkbrauwen schoon en droog. Denk eraan dat er geen vetresten meer op je wenkbrauwen zit. De Nanobrow Micellaire Make-up Remover werkt hiervoor bijvoorbeeld perfect.
 3. Borstel je wenkbrauwen met een spoolie door. Pak de lijm uit de set en breng die ongeveer 30 seconden op je wenkbrauwen aan.
 4. Neem nu het flesje met het label Stap 1 en breng de oplossing op de wenkbrauwen aan door ze omhoog te borstelen en de juiste vorm te geven. Laat het product 5 tot 8 minuten zitten: hoe dunner je wenkbrauwen, hoe korter je het moet laten zitten. Veeg het af met een droog stofvrij wattenschijfje.
 5. Het is tijd voor de tweede en laatste oplossing met het label Stap 2. Breng het op je wenkbrauwen aan en blijf ze borstelen en stylen om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen hun juiste vorm behouden. Veeg na vijf tot acht minuten het product met een natgemaakt wattenschijfje af. Borstel nu je wenkbrauwen.

Dat is alles! Je hebt zojuist je eerste doe-het-zelf laminatie voltooid! Nu kun je zes tot acht weken lang van je mooie wenkbrauwen genieten!

Hoe lang blijven de wenkbrauwen gelamineerd?

Met de Nanobrow Lamination Kit blijf je tot 8 weken na de behandeling effect zien. Dit is afhankelijk van de conditie en dikte van je wenkbrauwen. Bovendien is de set erg efficiënt en gaat deze tot 10 behandelingen mee waardoor de prijs-kwaliteitverhouding heel goed is. De hele set kost ongeveer net zoveel als één behandeling bij een schoonheidssalon.

Probeer deze trend op je eigen wenkbrauwen uit! Ga naar www.nanobrow.nl en bestel de Nanobrow Lamination Kit met een handige en snelle levering!

wenkbrauw lamineren thuis