foam wraps kleuren ColorCuts

Aluminiumfolie voor het kleuren van haar is geschiedenis. Professionals kiezen steeds meer voor praktische gadgets die ondersteunen bij het multi-tonaal kleuren. Kies voor de Highlighting Foam Strips, thermische foam haar wraps die de tijd van een kleurbehandeling met de helft verminderen!

Stroomlijn de workflow van het gehele team. Zelfs een onervaren kapper leert snel een sombre, ombre, flamboyage of balayage aan te brengen. De kleurrijke foam strips zijn een echte eyecatcher, versnellen de kleurbehandeling en minimaliseren schade aan het haar. Lees hier meer!

Thermische strips ColorCuts – hoe werkt het?

De strips van ColorCuts zijn gemaakt van lichtgewicht, thermisch, polystyreen foam. Dit is het beste alternatief voor het scheurende en onpraktische aluminiumfolie dat vaak verantwoordelijk is voor onherstelbare schade aan het haar.

De Highlighting Foam Strips minimaliseren het risico op schade. Geen verbrand haar meer! De foam strips zijn vriendelijk voor het haar en kunnen gevouwen en geknipt worden zoals jij dat wenst. De semi-transparante, unieke coating biedt je volledige controle over elke stap in het kleurproces.

De lichtgewicht, unieke strips bieden ultiem comfort tijdens de tijdrovende kleurbehandelingen. Ze zijn kleurrijk, zacht en kant-en-klaar. Ze zakken niet uit het haar tijdens het verven – ze hebben sterke grip als ze in contact komen met kleurproducten.

Gebruiksaanwijzing: scheidt een deel van het haar en plaats de strip eronder. Breng de haarverf aan met een borstel. Vouw de strip dubbel en laat hem voorzichtig uit het haar glijden na de aangegeven tijd. Na gebruik kun je ze met de hand of in de wasmachine wassen en hergebruiken.

Dit garandeert een nauwkeurige, gelijkmatige en veilige behandeling van het haar – zonder thermische of mechanische schade.

Highlighting Foam Strips voor multi-tonaal kleuren:

 • 200 kant-en-klare strips in een handige doos,
 • Afmetingen zijn 100×305 mm, zelfs geschikt voor erg lang haar,
 • Gemaakt van lichtgewicht, thermisch polystyreen foam,
 • Biologisch afbreekbaar en herbruikbaar,
 • Optimale temperatuur van het haar,
 • Geschikt voor elke kleurtechniek,
 • Zachter voor het haar dan aluminiumfolie,
 • Geen irritatie of beschadiging,
 • In verschillende kleuren om het kleurproces te ondersteunen,
 • Biedt volledige controle over het kleuren,
 • Vermindert de tijd van een behandeling met de helft.

ColorCuts – gespecialisserde foam strips

Dit unieke, lichtgewicht materiaal is een revolutie in de kapperswereld. Het polystyreen foam isoleert hitte en optimaliseert de temperatuur van het haar tijdens verven. Deze fijne strips zorgen ervoor dat het haar niet oververhit raakt om zo schade te voorkomen.

De kleurrijke strips zijn niet alleen een eyecatcher maar helpen je ook de verschillende kleuren uit elkaar te houden. Je gaat geen fout meer maken!

ColorCuts creëert innovatieve accessoires voor professionals en hun cliënten. De unieke coating en het extreem lichtgewicht materiaal irriteren de hoofdhuid niet en zien er geweldig uit op foto’s!

Het materiaal van de strips is 80% gerecycled en combineert technologie met zorg voor de omgeving. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor het onpraktische aluminiumfolie waar je afscheid van kunt nemen!

Meer informatie: colorcuts.mt

ColorCuts beste strips haar kleure